Reset MAG351 to factory settings.

Infomir Common
BRAZUKA
Posts: 3
Joined: 09 Oct 2017, 16:32

Reset MAG351 to factory settings.

Postby BRAZUKA » 30 Oct 2017, 15:30

How do I factory reset my MAG351?
Pressing the Menu button as it powers doesn't work.
How can I get to the bios?
Using the Clear User Data option does NOT clear anything and all the info I entered remains.
Is there a manual for this box?
Thank you.

Itsme
Posts: 3
Joined: 07 Nov 2017, 09:11

Re: Reset MAG351 to factory settings.

Postby Itsme » 07 Nov 2017, 09:17

I have exactly the same question/issue. My MAG351 suddenly displays only the channel names without the image of the channel.
I suspect a bug and therefore I would like to reset the box to factory settings but there is no way to reset the box.
Also, the option "boot from" only shows the option NAND1 and NAND2 the option DHCP is not shown/available....

Therefore there is no way to reset the box....

Please let us know how we can reset the box or provide us with an update so we can use the box as intended.

Awaiting your reply with kind regards.

Itsme
Posts: 3
Joined: 07 Nov 2017, 09:11

Re: Reset MAG351 to factory settings.

Postby Itsme » 07 Nov 2017, 11:36



Return to “Infomir Common”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests