Problems with Mag 322

STB MAG - 245/250 • 254/255 • 270/275
rbz
Posts: 1
Joined: 05 Jan 2018, 23:33

Problems with Mag 322

Postby rbz » 05 Jan 2018, 23:56

Have 2 devices:
Mag 254 w2 - everything forking without problems.
Mag 332 w1 - with latest firmware:
Mag 322 often lost WiFi. Sometimes receive message that WiFi adaptor not connected.
When switch off device and switch on again - latest TV channel often not starting automatically. To start view need restart device. Sometimes enough change channel, but not always help. Restart portal too not always help. Only device restart sort this problem until switch off device or device self lost network interface.
Mag 254w2 working perfect on same network, same location, same router, same WiFi (2.4GHz and 5GHz).
There problem with firmware or device faulty?
Volume control too not working with remote control (only via Settings-> Audio).

kuntalkumarbasu
Posts: 1
Joined: 25 Jan 2018, 10:08

Re: Problems with Mag 322

Postby kuntalkumarbasu » 25 Jan 2018, 10:09

I have the same problem. Exact same issue with exact same model. It started happening in last 2/3 days. Please advice

Rick1969
Posts: 1
Joined: 28 Jan 2018, 16:45

Mag 322 w1 wireless not working.

Postby Rick1969 » 28 Jan 2018, 16:52

The wifi isn't working on my 322 w1. On all 4 boxes I have. Direct connection works fine but the wifi makes it freeze up and slow loading and then freezes all together. Have to unplug box to get working again. Does anyone know what problem might be. Just finished doing more testing and added my own wireless stick to one of the units and it's working fine wireless with adapter. So that means hardware problems in box or software updates caused problems.

kqureshi
Posts: 1
Joined: 30 Jan 2018, 15:09

Re: Problems with Mag 322

Postby kqureshi » 30 Jan 2018, 15:15

I have a problem when starting after long period of inactivity and TV being off. Mag322 continuously keeps going offline/online when I turn on the TV. It will only correct once I restart the box. It seems like an issue with Video settings or HDMI drivers. I have had the 254 for almost a year and never had that issue. Have the 322 for the last 2 weeks and its an everyday problem. After restarting the box works fine

Tech1955
Posts: 1
Joined: 25 Apr 2018, 12:13

Re: Problems with Mag 322

Postby Tech1955 » 25 Apr 2018, 12:22

I am a retailer and I am having the same problem with the mag322, thought it was customers internet so i took my mag 254 w2 and no issues at all, I have 5 customers now complaining. So far i have found no answers and have had to replace boxes or give full refunds.
I have also increased the buffer size and same issue, box unusable on wireless
No a happy camper at all
If anyone knows a fix i sure would like to know

kikeramone
Posts: 1
Joined: 09 May 2018, 16:04

Re: Problems with Mag 322

Postby kikeramone » 09 May 2018, 16:08

I am suffering from the same. One today one yesterday


Return to “Linux Webkit STB”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests