Problems with Mag 322

STB MAG - 245/250 • 254/255 • 270/275
rbz
Posts: 1
Joined: 05 Jan 2018, 23:33

Problems with Mag 322

Postby rbz » 05 Jan 2018, 23:56

Have 2 devices:
Mag 254 w2 - everything forking without problems.
Mag 332 w1 - with latest firmware:
Mag 322 often lost WiFi. Sometimes receive message that WiFi adaptor not connected.
When switch off device and switch on again - latest TV channel often not starting automatically. To start view need restart device. Sometimes enough change channel, but not always help. Restart portal too not always help. Only device restart sort this problem until switch off device or device self lost network interface.
Mag 254w2 working perfect on same network, same location, same router, same WiFi (2.4GHz and 5GHz).
There problem with firmware or device faulty?
Volume control too not working with remote control (only via Settings-> Audio).

kuntalkumarbasu
Posts: 1
Joined: 25 Jan 2018, 10:08

Re: Problems with Mag 322

Postby kuntalkumarbasu » 25 Jan 2018, 10:09

I have the same problem. Exact same issue with exact same model. It started happening in last 2/3 days. Please advice

Rick1969
Posts: 1
Joined: 28 Jan 2018, 16:45

Mag 322 w1 wireless not working.

Postby Rick1969 » 28 Jan 2018, 16:52

The wifi isn't working on my 322 w1. On all 4 boxes I have. Direct connection works fine but the wifi makes it freeze up and slow loading and then freezes all together. Have to unplug box to get working again. Does anyone know what problem might be. Just finished doing more testing and added my own wireless stick to one of the units and it's working fine wireless with adapter. So that means hardware problems in box or software updates caused problems.

kqureshi
Posts: 1
Joined: 30 Jan 2018, 15:09

Re: Problems with Mag 322

Postby kqureshi » 30 Jan 2018, 15:15

I have a problem when starting after long period of inactivity and TV being off. Mag322 continuously keeps going offline/online when I turn on the TV. It will only correct once I restart the box. It seems like an issue with Video settings or HDMI drivers. I have had the 254 for almost a year and never had that issue. Have the 322 for the last 2 weeks and its an everyday problem. After restarting the box works fine

Tech1955
Posts: 1
Joined: 25 Apr 2018, 12:13

Re: Problems with Mag 322

Postby Tech1955 » 25 Apr 2018, 12:22

I am a retailer and I am having the same problem with the mag322, thought it was customers internet so i took my mag 254 w2 and no issues at all, I have 5 customers now complaining. So far i have found no answers and have had to replace boxes or give full refunds.
I have also increased the buffer size and same issue, box unusable on wireless
No a happy camper at all
If anyone knows a fix i sure would like to know

kikeramone
Posts: 1
Joined: 09 May 2018, 16:04

Re: Problems with Mag 322

Postby kikeramone » 09 May 2018, 16:08

I am suffering from the same. One today one yesterday

sheriffahmy
Posts: 2
Joined: 07 Aug 2018, 07:28

Re: Problems with Mag 322

Postby sheriffahmy » 07 Aug 2018, 07:36

Guys i need your help. I tried several portals and i am facing the same issue. I have a mag 322 and for some reason the window on the top right which should show you what is currently running on the channel you chose is always empty although the sound is on.

User avatar
Infomir
Posts: 94
Joined: 12 Sep 2016, 08:48

Re: Problems with Mag 322

Postby Infomir » 09 Aug 2018, 12:21

Guys i need your help. I tried several portals and i am facing the same issue. I have a mag 322 and for some reason the window on the top right which should show you what is currently running on the channel you chose is always empty although the sound is on.
Dear sheriffahmy,

We received your request and have sent it to the Infomir Help Desk. A response will be sent to your specified e-mail.

Thank you for contacting us!

Paul
Posts: 1
Joined: 27 Aug 2018, 21:54

Re: Problems with Mag 322

Postby Paul » 27 Aug 2018, 22:09

Hi. It would appear I also have what seems to be a common problem with the MAG322. Worked fine for a little while but now freezes and remote does not work. Have tried restarting Portal but it looks like it is going to reload the portal but just stops and goes to a blank screen until eventually it comes up with a loading error. Rebooting the device doesnt make any difference, exact same result. For a little while unplugging and plugging back in solved it for a short period of time before getting the same problem again. Now, unplugging the device doesnt work, even temporarily. Has anyone been given a resolution to this problem? Thanks.

Qnyx
Posts: 6
Joined: 10 Aug 2018, 17:14

Re: Problems with Mag 322

Postby Qnyx » 28 Aug 2018, 10:05

Guys i need your help. I tried several portals and i am facing the same issue. I have a mag 322 and for some reason the window on the top right which should show you what is currently running on the channel you chose is always empty although the sound is on.
Play a movie in the video section. Any movie. That should restore your channel preview until it's "fixed" in the firmware update.

andrew322
Posts: 2
Joined: 27 Aug 2018, 20:14

Re: Problems with Mag 322

Postby andrew322 » 28 Aug 2018, 12:30

Paul - mine did exactly the same as yours yesterday - looks like there's an issue with an auto update ???

boomdocker
Posts: 1
Joined: 02 Sep 2018, 07:49

Re: Problems with Mag 322

Postby boomdocker » 02 Sep 2018, 07:53

Same problem as Paul above on a 2 day old box!

Worked fine, then wouldn;t load programs, stuck on 'loading'

Reboot, worked once. Then same happened again, now stuck trying to load the portal, the bar will fill halfway then just stop,,,,


Help!!

User avatar
Infomir
Posts: 94
Joined: 12 Sep 2016, 08:48

Re: Problems with Mag 322

Postby Infomir » 07 Sep 2018, 12:24

Hi. It would appear I also have what seems to be a common problem with the MAG322. Worked fine for a little while but now freezes and remote does not work. Have tried restarting Portal but it looks like it is going to reload the portal but just stops and goes to a blank screen until eventually it comes up with a loading error. Rebooting the device doesnt make any difference, exact same result. For a little while unplugging and plugging back in solved it for a short period of time before getting the same problem again. Now, unplugging the device doesnt work, even temporarily. Has anyone been given a resolution to this problem? Thanks.
Dear Paul,

We received your request and have sent it to the Infomir Help Desk. A response will be sent to your specified e-mail.

Thank you for contacting us!

User avatar
Infomir
Posts: 94
Joined: 12 Sep 2016, 08:48

Re: Problems with Mag 322

Postby Infomir » 07 Sep 2018, 12:27

Same problem as Paul above on a 2 day old box!

Worked fine, then wouldn;t load programs, stuck on 'loading'

Reboot, worked once. Then same happened again, now stuck trying to load the portal, the bar will fill halfway then just stop,,,,

Help!!
Dear boomdocker,

We received your request and have sent it to the Infomir Help Desk. A response will be sent to your specified e-mail.

Thank you for contacting us!

LB2510
Posts: 1
Joined: 08 Sep 2018, 11:43

Re: Problems with Mag 322

Postby LB2510 » 08 Sep 2018, 11:48

I also have a problem with the MAG322, at best the sound is out of sync but lately all playback freezes. I have tried updating the firmware but the box just crashes....
Any ideas?

User avatar
Infomir
Posts: 94
Joined: 12 Sep 2016, 08:48

Re: Problems with Mag 322

Postby Infomir » 14 Sep 2018, 07:39

I also have a problem with the MAG322, at best the sound is out of sync but lately all playback freezes. I have tried updating the firmware but the box just crashes....
Any ideas?
Dear LB2510,

We received your request and have sent it to the Infomir Help Desk. A response will be sent to your specified e-mail.

Thank you for contacting us!


Return to “Linux Webkit STB”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron